2011. július 19.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Edward Norton is főszerepet kap a legújabb Bourne-filmben

A főgonosz szerepét alakítja majd a negyedik Bourne-filmben Edward Norton, és bár a hihetetlen népszerűségnek örvendő széria soron következő részében a korábbi kulcsfigura, Matt Damon nem vállalt szerepet, a nagyszerű színészi gárda kárpótolhatja a közönséget ezért a veszteségért.

2002-ben került a mozikba az első Bourne-film, mely A Bourne-rejtély címet viselte, és a zajos sikeren felbuzdulva az alkotók azóta sem álltak meg: két évvel később, 2004-ben bemutatták A Bourne-csapdát, ami bevételben még az első részt is felül tudta múlni. Ami viszont igazán meglepő, hogy az eddigi trilógia harmadik része, A Bourne-ultimátum még ennél is lényegesen nagyobb összeget hozott a készítőknek. Míg az első rész összesen 214 millió dollár bevételhez juttatta az alkotógárdát, a második 288,5 millió dollárral zárt, a harmadik rész már megközelítette a 443 millió dolláros bevételt.

Nem csoda hát, hogy készül a negyedik rész, amelyben azonban a korábbi főszereplő, Matt Damon nem játszik, helyette azonban olyan sztároknak örülhetnek a nézők, mint Edward Norton, aki a negatív figurát formálja majd meg, Jeremy Rennert, aki a főszerepben bizonyíthat, és a partnerét játszó Rachel Weisz. A filmet az a Tony Gilroy rendezi, aki a korábbi három Bourne-film egyik írójaként működött közre. A negyedik Bourne-alkotás a tervek szerint 2012. augusztusában kerül majd a mozikba, és nagy kérdés, hogy meg tudja-e majd közelíteni, esetleg felülmúlja a korábbi filmek sikerét.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei