2011. augusztus 8.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Chris Pine, a 2009-es Star Trek hőse lehet az új Robotzsaru

Nincs kimondottan jó helyzetben az MGM Filmstúdió, a tulajdonosok pedig valamiért úgy vélik, hogy a megoldást az jelentheti szorult anyagi helyzetükre, ha sorra remake-eket készítenek. A sokadik James Bond-mozi előkészületei már megkezdődtek, most pedig egy korai klasszikus, a Robotzsaru átdolgozását tervezik a stúdiónál.

A hírek szerint a méltán híres Kirk kapitányt, vagyis Chris Pine-t, a 2009-es Star Trek-remake színészét kérnék fel a Robotzsaru főszerepére - azután, hogy Keanu Reeves, Tom Cruise, és Johnny Depp is elutasította a szerepet. Az ifjú színésznek nem ez lenne az első újrajátszott szerepe, 2009-ben formálta meg a Star Trek sármos főszereplőjét. Hogy a nyolcvanas években igen nagy népszerűségnek örvendő Robotzsaru vajon jelenthet-e mentőövet az MGM-nek, az egyelőre kérdéses, mindenesetre minden jel arra mutat, hogy meg fognak próbálkozni a film feltámasztásával.

A Stúdió már a rendezőt és a forgatókönyvírót is kiszemelte és felkérte, és úgy tűnik, mindketten vállalták a kihívást. A rendezői székben José Padilha foglal majd helyet, a negyvenes éveiben járó brazil direktor már számos filmes díjat tudhat magáénak hazájában, most pedig nemzetközi színtérre lép. A forgatókönyvíró Joshua Zetumer lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei