2011. október 16.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szilveszter éjjel minden sztár New Yorkban bulizik

Magyarországon decemberben kerül a mozikba Garry Marshall legújabb filmje, amelyről úgy hírlik, a színészek mindent megadtak volna, hogy szerepet kapjanak benne - legalábbis Sarah Jessica Parker így nyilatkozott. A Szilveszter éjjel című film középpontjában New York áll, stáblistáján pedig csak úgy hemzsegnek a világsztárok.

Robert de Niro, Hilary Swenk, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Zac Efron, Ashton Kutcher, Halle Berry, Sarah Jessica Parker - ez csak néhány név azok közül, akik szerepelnek Garry Marshall legújabb filmjében, a Szilveszter éjjelben. Ennek ellenére a film mégis meglehetősen alacsony költségvetésű, ugyanis a színészek a közös ügy érdekében alacsony gázsival is beérték.

A film középpontjában egyébként maga a város, New York áll, a történet szilveszter éjjelén játszódik, párhuzamosan, mégis egymást keresztezve futnak a szálak, melyekből végül egy romantikus vígjáték bontakozik ki. Sarah Jessica Parker így nyilatkozott, mikor a gázsijáról faggaták: "Milyen kis gázsiról beszél? Fizetni is hajlandó lettem volna, hogy benne legyek a Szilveszter éjjel-ben. Ez a film New Yorkról szól, a kedvenc városomról, és aki fontos New Yorkban és New Yorknak, az mind benne van Robert De Niró-tól Jon Bon Jovi-ig. Nem akartam kimaradni belőle: úgy sírtam volna, mint az ikreim szoktak, ha nem kapok szerepet."

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei