2011. december 13.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A huszonegy éves Rainey Qualley lett a 2012-es Miss Golden Globe

Andie MacDowell huszonegy éves lányát, Rainey Qualley-t választotta a Hollywood Foreign Press Association a 2012-es Golden Globe gála üdvöskéjévé. A Miss Golden Globe címet minden évben egy feltörekvő sztárcsemete kapja, feladata pedig az, hogy asszisztáljon a díjátadón.

A Hollywood Foreign Press Association december 8-án jelentette be idei kiszemeltjét, Rainey Qualley-t, aki énekesi és színészi ambíciókkal is rendelkezik. A fiatal lány már leforgatta első filmjét, a Mighty Fine-t, emellett dalokat ír, és saját lemezén dolgozik. Dr. Aida Takla-O'Reilly, a szervezet elnöke így nyilatkozott Rainey-ről: "Ő egy nagyon tehetséges, és gyönyörű fiatal hölgy. Izgatottak vagyunk, hogy az idei show része lehet."

A Miss Golden Globe címet olyan később befutott hírességek töltötték már be, mint Tippi Hedren lánya, Melanie Griffith és Laura Dern, akinek édesanyja Diane Ladd.

A 2012-es Golden Globe jelöltjeit december 15-én jelentik be, a ceremóniát pontosan egy hónappal ezután tartják. A házigazda szerepét ismét Ricky Gervais tölti majd be.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
unknown 2011-12-13 10:40:15
1 kép is jó lett volna róla...
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei