2012. február 4.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A televízióban, és 3D-ben is hódít a Star Wars

A Star Wars-sorozatot is utolérte a 3D-láz. A technikai újításokra mindig különösen fogékony George Lucas már az I. és II. rész között elkezdett foglakozni azzal, hogyan alakíthatná át világhírű filmjeit az egyre népszerűbb formátumra. A tényleges munkát csak 2010-ben kezdte el, az eredményt azonban hamarosan a magyar rajongók is élvezhetik.

Február 9-én érkezik a hazai mozikba a Star Wars I. rész - Baljós árnyak 3D. A legendás történet kezdetét bemutató alkotás minden eredeti kockája jelentős digitális felújításon ment keresztül, remélhetőleg a saga híveinek örömére.

Ez azonban csupán a kezdet. George Lucas ma már nem titkolja, hogy tervezi egy nagy költségvetésű, élőszereplős Star Wars tévésorozat beindítását, sőt, állítólag már kész az első ötven rész forgatókönyve is. A hírek szerint a történet egy időutazó bandáról fog szólni, mely arra használja a megszerzett Erőt, hogy Darth Vader ellen forduljon. A készítők filmszerűen látványos epizódokat terveznek, hogy a kis képernyő ellenére különleges élményt szerezzen a népszerű sztori legújabb feldolgozása.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei