2012. február 12.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nyáron kerül a mozikba Whitney Houston utolsó filmje

Idén augusztusban mutatják be a tegnap elhunyt Whitney Houston utolsó filmjét, a Sparkle-t. Az azonos című, 1976-os kultmozi feldolgozásában az American Idol-győztes Jordin Sparks játssza a főszerepet, Houston pedig édesanyját alakítja. A musicalben a néhai sztár szólóban és duettben is megcsillogtatta tehetségét.

A Sparkle egy fiatal popénekesnő története, akinek lányzenekara kirobbanó sikert arat, ez azonban rossz hatással van magánéletére. Az eredeti film címszerepében Irene Cara volt látható, az anya karakterét pedig Mary Alice formálta meg. A 2012-es változat egyik producere, Howard Rosenman - akit sokkolt Whitney Houston hirtelen halála - úgy véli, ez a szerep meghozhatta volna a művész számára az áhított visszatérést.

Rosenman különleges lehetőségnek tartotta, hogy az énekes a musicalben előadhatta R. Kelly Celebrate című gospeljét, ami véleménye szerint nagyszerű alkotás, és Houston zseniálisan szólaltatta meg. A díva utolsó alakítását augusztus 17-én tűzik műsorra az amerikai fimszínázak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei