2012. május 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tovább robog a Két pasi meg egy kicsi - Charlie Sheen nélkül

Ugyanolyan sikeres a Két pasi meg egy kicsi című sorozat, sőt magasabb nézőszámmal zárta az évet, mint eddig, miután kitették a kábítószer problémákkal küzdő Charlie Sheent, és a helyére Ashton Kutcher lépett. Kutcher most szerződést újított, ami azt jelenti, hogy a sorozat robog tovább, elkezdődik a tizedik évad forgatása.

Korábban a Napvilág.Net hasábjain is hírt adtunk arról, hogy milyen botrányok övezték a Két pasi meg egy kicsi (Two and half men) című sitcomot, mikor a készítői úgy döntöttek, leállnak a forgatással az egyik főszereplő, Charlie Sheen drogproblémái miatt. A lejtőn igen erőteljesen megindult sztár akkor perrel fenyegette a csatornát, pedig még csak nem is sejthette, hogy hamarosan végleg búcsúzni kényszerül a sorozattól, amiről azt gondolta, nélküle nem mehet tovább.


Az eredeti felállás az induláskor: Jon Cryer, Angus T Jones és Charlie Sheen

Bár Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi készítője először abba akarta hagyni az egészet, végül mégis úgy döntött: tesz egy kísérletet arra, hogy valaki mással helyettesítse Charlie Sheent, a sorozat Charlie-ját. Óvatossága abból is világosan látszik, hogy mindössze egy évre szerződtette le Ashton Kutchert, aki azonban nem várt sikerrel váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az a rész, amelyben Kutcher debütált, a sorozat legnézettebb epizódja lett, közel harmincmillió néző volt rá kíváncsi, és a nézettség ezt követően is tartotta a stabil tizenöt milliós nézőszámot, ami kiemelkedően jó eredmény, az előző évadhoz képest 13%-kal magasabb. Nem meglepő tehát, hogy Ashton Kutcher megújította szerződését, ahogy két főszereplőtársa, Jon Cryer és Angus T Jones is tette.


Az új hármas: Angus T Jones, Ashton Kutcher, és Jon Cryer

Charlie Harper karakterét, akit Charlie Sheen alakított, véglegesen eltávolították, ugyanis a történet szerint egy metró elgázolta a sorozatban is alkoholproblémákkal küzdő reklámdal-szerzőt. Ashton Kutcher a történetben egy megkeseredett internetgurut formál meg, aki megvásárolja Charlie házát, és minden jel szerint megkapja vele az egykori főszereplő családját is. Hogy mikor kerülhet a magyar nézők elé a sorozat Kutcher-féle folytatása, arról egyelőre még nincsenek hírek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei