2012. május 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Búcsúzik a CSI: Miaimi helyszínelők - A 10. évaddal vége a sorozatnak

A hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendő CSI-sorozatok egyikének, az egyedi látványvilággal büszkélkedő CSI: Miami helyszínelőknek immáron a tizedik évada fut Amerikában, azonban a CBS televíziós társaság úgy döntött: ezzel vége, nem készül belőle több. A sorozat sikerességével állítólag nincsen baj, csupán úgy gondolják, a csúcson kell abbahagyni.

2000-ben indult a CSI-őrület: akkor vette ugyanis kezdetét az alapsorozat, a CSI: A helyszínelők, amelynek amolyan "kistestvére" gyanánt, két évvel később jelentkezett a Miami helyszínelők. Azóta már New Yorkban is nyomoznak a bűnügyi laborosok, mégis, a legegyedibb látvánnyal, jellegzetesen élénk színekkel és a könnyen felismerhető kameramozgással a Miami helyszínelők mindig kissé elkülönült a többi CSI-sorozattól. A David Caruso főszereplésével futó sorozatnak azonban - legalábbis nagyon úgy tűnik, - befellegzett. A gyártó CBS tévétársaság döntésének értelmében az Amerikában jelenleg futó tizedik évaddal befejezik a sikersorozatot.


Nem sokáig nyomoz már Horatio Caine hadnagy és csapata

A csatorna nyilatkozata szerint nem azért döntöttek így, mert a CSI: Miami helyszínelők ne lenne népszerű. Még mindig az, azonban véleményük szerint már kihozták belőle, amit lehetett, és úgy vélik, a csúcson kell abbahagyni. A CBS egy közleményben köszönte meg a tíz szezonon át tartó munkát a gyártóknak és színészeknek. Arról, hogy az érintett színészek miként reagáltak erre a hírre, egyelőre nincsenek bővebb információk. Annyi bizonyos, hogy a CSI-sorozatok másik két darabja, a CSI: A helyszínelők és a CSI: New Yorki helyszínelők továbbra is műsoron maradnak, azokat érdemesnek tartja a csatorna a folytatásra.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei