2012. május 20.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Sin City és a Machete folytatásáról mesélt Robert Rodriguez

A Sin City - A Dame To Kill For és a Machete Kills című filmjeiről beszélt Cannes-ban Robert Rodriguez. A rendező izgalmas részleteket árult el az Empire magazinnak a két mozisiker folytatásairól, melyeket gyors egymásutánban forgat majd le, idén nyáron.

Robert Rodriguez elmondása szerint a 2005-ös Sin City második része a korábbinál is jobban igazodik majd Frank Miller képregényeinek egyedien sötét atmoszférájához. Mint a rendező elárulta, az első film készítésekor visszafogta magát, mert nem tudta, hogyan reagál majd a közönség a sajátos stílusra. Az önmérséklet eredménye az lett, hogy a Sin City "valódi film" benyomását keltette, amely egész véletlenül fekete-fehér volt, és néhol kissé cifra.

Az új darab azonban még közelebb áll majd az adaptált könyvek világához, és sokkolja, valamint meglepi majd az embereket. Jessica Alba és Mickey Rourke biztosan visszatér majd, de Rodriguez - nevek említése nélkül - további nagyágyúk lehetséges csatlakozását is meglebegtette az újságírók előtt.

A Machete folytatásával kapcsolatban a direktor arra intette a lelkes rajongókat, hogy ne higgyenek az interneten elterjedt hamis szinopszisnak, és elárulta, hogy James Bond-jellegű mozit tervez, ehhez igazítva a gonosz figuráját is. Utóbbit nem más, mint Mel Gibson játssza majd, akinek alakítása Rodriguez ígérete szerint biztosan beszédtémát szolgáltat majd a nézőknek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei