2012. július 8.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nagy megtiszteltetésben részesült Christopher Nolan rendező

Cementbe öntötték Christopher Nolan kéz és lábnyomát a hollywoodi Grauman's Chinese Theatre előcsarnokában. A Batman-mítoszt felélesztő, negyvenegy éves rendező ezzel olyan megtiszteltetésben részesült, ami csak a legkiválóbbaknak jár. Az elismerést vele együtt ünnepelték A sötét lovag - Felemelkedés sztárjai is.

Christopher Nolan brit rendező nem csupán a Batman: Kezdődik! és A sötét lovag című mozikkal írta be magát a filmtörténelembe, hiszen neki köszönhetjük a Memento és az Eredet emlékezetes pillanatait is. A Grauman's Chinese Theatre előtt tartott ünnepségen Nolan kissé szürreálisnak nevezte az élményt, amelyben családja és számos rajongója mellett osztozott vele Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway és a Batmant alakító Christian Bale is.

A hollywoodi mozi nyolcvanöt évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, azóta több mint kétszázhatvan művész - köztük Mary Pickford, Douglas Fairbanks, Marilyn Monroe, George Lucas, Steven Spielberg és Clint Eastwood - kéz- és lábnyomát helyezték el a falon. Nolan tehát - akinek utolsó Batman-filmjét július 26-án mutatják be hazánkban - illusztris társaságba került.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei