2009. március 20.Kemény Ágnes
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009

Megkezdődik március utolsó hétvégéjén az érdi és a gödöllői selejtezővel a Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009. A gyáli és a monori fiatalok még április közepéig gyakorolhatnak, náluk április 17-én lesz az első selejtező. A Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009 selejtezői, elődöntői és döntője tartalmas hétvégi családi programnak ígérkezik.

A Pest Megye Önkormányzata által szervezett Pest Megyei Ki Mit Tud? célja megismerni és elismerni azokat a megyében élő és tanuló általános, valamint középiskolás diákokat, akik kiemelkedően énekelnek, táncolnak, zenélnek, verset vagy mesét mondanak.

A Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009 március utolsó hétvégéjén az érdi és a gödöllői selejtezővel veszi kezdetét. A gyáli és a monori fiatalok még április közepéig gyakorolhatnak, náluk április 17-én lesz az első selejtező. A négy településen összesen közel ezer gyermek mutat be egyénileg, vagy csoportosan valamilyen produkciót. A Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009 rendezvényei megyeszerte tartalmas hétvégi családi programnak ígérkeznek.

A verseny legizgalmasabb napja, a megyei döntő a selejtezőket és elődöntőket követően május 16-án, Monoron lesz. A fellépések után ekkor derül ki, hogy kik a legtehetségesebb diákok a megyében, kik a Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2009 győztesei. Ezen a napon számos példaképpel, hírességgel is találkozhatnak a diákok, tanárok, családtagok, szurkolók és mindenki, aki eljön a döntőre.

A fiatal tehetségek előadásait a döntőn többek között a sikeres énekesnő, Tóth Vera, az első Megasztár győztese is értékelni fogja. A zsűri elnöke, Kudlik Júlia lesz. A népszerű televíziós több, mint harminc éven át vezette a Magyar televízióban a Delta című tudományos műsort. Kudlik Júlia a tehetségkutatók hangulatát is jól ismeri, hiszen számos táncdalfesztivál és énekverseny házigazdája volt. A döntős fiatalok az egyik legnevesebb magyar népiegyüttes, a nemrégiben Prima Díjjal kitüntetett Magyar Állami Népi Együttes vezetője, Mihályi Gábor véleményét is megtudhatják majd a produkciókról. Szintén a zsűri tagja lesz a Pest megyében élő Liszt-díjas, érdemes és kiváló művész, Gulyás Dénes operaénekes is. Értékelni fog a Vígszínház korábbi tagja, több magyar film szereplője, Oberfrank Pál színművész is.

A Pest Megyei Ki Mit Tud? rendezvényei:
Érd
selejtező: 2009. március 27-28
elődöntő: március 29.
Gödöllő
selejtező: 2009. március 27-28-29.
elődöntő: április 18.
Gyál
selejtező: április 17-18.
elődöntő: április 25.
Monor
selejtező: 2009. április 17-18-19.
elődöntő: 2009. április 25.
Döntő: Monor 2009. május 16.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei