2009. április 10.Szabó Judit Nikoletta
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Idén is lesz nyár, idén is lesz vakáció

Épp hogy csak lecseréltük a csizmát egy szellősebb lábbelire, éppen csak naftalinba tettük a télikabátot, az előrelátóbb szülők mégis már a forró nyárra terveznek. Na nem a lengébb ruházatok időben történő megvásárlásával - hanem a gyermek(ek) nyári programnaptárának megnyugtató kitöltésével.

Könnyen fájhat a feje ugyanis annak, aki csak évzáró után kapcsol, hogy hajaj, ennek a gyereknek márpedig most ideje van, mint a tenger, ellenben meglehetős hézagok vannak ennek az időnek a felnőttek által ellenőrzött szakaszai között. Természetesen ekkor sem késő nyári tábor vagy vakációs program után kutatni, ám mégis célszerűbb az elkerülhetetlenre még tavasszal felkészülni: a legkézenfekvőbb megoldást évtizedek óta a Budapesti Művelődési Központ Mini Tipp című vakációs programkatalógusa kínálja - ebben ugyanis minden kategória és műfaj képviselteti magát.

A ma már internetes honlapként (www.minitipp.hu) működő, s így interaktívvá vált programgyűjteményben egyaránt lehet tallózni napközis és bentlakásos táborok, szervezett kirándulások, csoportos és egyéni programok, szálláshelyek és tanfolyamok, valamint erdei iskolák között. A keresést életkor-, tábortípus és időpontszűrők könnyítik, így gyerekre és családra szabott programtervet állíthat össze az idén megújult külsővel jelentkező honlap használója.

***


Bővebb infó:
Budapesti Művelődési Központ
(Budapest XI. ker., Etele út 55.)
Telefon: (1) 371-2778
Honlap: www.minitipp.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei