2010. május 26.Pótor Melinda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gyermeknap az MTV-vel és a Művészetek Palotájával

Immáron hagyományteremtő gyermeknapot tart a Magyar Televízió a Művészetek Palotájával közösen, egész napra sok-sok meglepetést tartogatva az apróságoknak. A Magyar Televízió és a Művészetek Palotája május 30-án várja a kicsiket és nagyokat egész napos gyereknapi forgatagára a MÜPA elé. Egy nap, amikor minden a gyerekek körül forog! A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A programok között minden korosztály talál kedvére való időtöltést az érdekes és változatos események között. A kínálatban lesz készségfejlesztő, ügyességi és logikai játék, szellemi vetélkedő, kézműves foglalkozás, valamint színpadi előadás, és néhány gyereknapi kérést is igyekeznek teljesíteni a szervezők. Ezért várják a gyerekek üzeneteit, hogy milyen mesét, klipet küldenének szívesen szeretteiknek.
(Cím: Magyar Televízió, 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.; gyermeknap@mtv.hu)

Aki személyesen szeretné elmondani kérését, megteheti a MÜPA-ban, ahol az Önök kérték háziasszonya, Bényi Ildikó próbálja mind a kicsik, mind a nagyobbak kívánságait képernyőre varázsolni, Szántó Dávid pedig a fellépő vendégekkel beszélget. Az MTV élőben 13.10-kor jelentkezik a MÜPÁ-ból az m1-en.

Színpadi programok:
Vitéz László - vásári bábjáték Pályi János előadásában, Brémai muzsikusok - Rátóti Zoltán és a Búgócsiga Zenede zenés-mesés játéka, Játsszunk pantomimet! - Dvorák Gábor interaktív gyermekelőadása, a Zabszalma együttes koncertje, Szeres Népzenei együttes - táncház, Gyermeknapi muzsika Moha bácsival, Mesedalok - Siménfalvy Ágotával.

Kézműves foglalkozások:
Rongybabák, dió-állatkák, gipszfigurák, rézkarc, selyemnyaklánc, kőbéka, sörényes oroszlán, labdázó cica, spatula-állatkák, nemezvirágok.

Továbbá:
Mindláb készségfejlesztő játékok, az United Way Alapítvány családi programjai, arcfestés, utazás játékországba - óriási játéktér, Ludwig kreatív sarok, társasjátékok, rádiós műhely, babajátszó, hangszerbirodalom - zeneovi.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei