2010. május 31.Nagy Szabolcs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kölyökfesztivál Várgesztesen - Halász Judit is ott lesz!

Festői környezetben, színes programokkal várják a családokat 2010. június 5-én és 6-án Tatabánya mellett, Várgesztesen, a Kölyökfesztiválon. Az eseményen a játékos vetélkedők és a különböző kreatív foglalkozások mellett számos koncert lesz, fellép többek közt Halász Judit.

Első alkalommal rendeznek Kölyökfesztivált a Tatabánya melletti Várgesztesen, ahol jó levegőn, gyönyörű környezetben tölthetnek el közösen egy kellemes hétvégét kicsik és nagyok. Zenebohócok, kézművesek és muzsikusok lepik el a vár és a várrét környékét, hogy kreatív programokkal és az egész család számára élményt nyújtó előadásokkal szórakoztassák az érdeklődőket.

A Fejér Megyei Népművészeti Egyesület jóvoltából számos tradicionális mesterséggel ismerkedhetnek meg a látogatók: mézeskalács-készítők, fazekasok, fafaragók, csuhéművesek, kovácsok és népi hangszer-készítők is érkeznek a rendezvényre. A játékos vetélkedők során, melyekre egyénileg vagy akár családosan is be lehet nevezni, a kikapcsolódás mellett a legügyesebbek értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

A Takko Fashion divatbemutatóval, a Chinese Boxing Kung Fu HSE pedig kung fu bemutatóval készül a rendezvényre, de különböző társulatok (Szeleburdi Meseszínház, Diócska Bábcsoport) színházi előadásait, illetve népszerű zenekarok (Hétrét együttes, Bóbita együttes) produkcióit is megtekinthetik az érdeklődők. Az első Kölyökfesztiválon Halász Judittal is találkozhat a közönség: a művésznő, akinek lemezein generációk nevelkedtek, Csiribiri címmel koncertezik Várgesztesen június 6-án.

A Kölyökfesztiválra érkezőknek a szervezők a Villaparkkal szemközti tisztáson biztosítanak parkolóhelyet, ahonnan ingyenes buszjáratok indulnak a rendezvény helyszínére. A fesztiválra napijegyet 1500, kétnapos bérletet 2500 forintért lehet vásárolni, a családosok napijegyet 5000, kétnapos bérletet 8000 forinttól válthatnak.

***


Kölyökfesztivál
Helyszín: Várgesztes
Időpont: 2010. június 5-6.
További információ: www.kolyokfesztival.hu


A PROGRAM ELMARAD!!! A Várgesztes környékét sújtó viharok miatt elmarad a hétvégére tervezett Kölyökfesztivál. A szervezők a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. szakembereivel közösen hozták meg a döntést, tekintettel a vár és a várrét közvetlen környezetében kialakult életveszélyes állapotokra.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei