2009. november 17.Szeifert Natália
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Irodalmi Rádió: Isa Schneider, születésnap, Kautzky Armand Miskolcon

A most hétéves Irodalmi Rádió kiemelkedő kulturális programokkal várja Miskolcon az irodalomkedvelőket, és -művelőket egyaránt. Irodalmi beszélgetés, születésnapünneplés, díjkiosztó és irodalom- és olvasásnépszerűsítő est kínál remek kikapcsolódást az érdeklődőknek.

A miskolci székhelyű civil szervezet több regionális rádióval együttműködésben közvetíti a kortárs irodalmat. Miskolcon, valamint Budapesten rendszeresen szerveznek könyvbemutatókat, író-olvasó találkozókat, számos kortárs írónak és költőnek lehetőséget adnak írásos illetve hanghordozón történő megjelenésre.

November 25-én, szerdán, 17.00 órától Miskolcon a Művészetek Házában Isa Schneider írónővel beszélget Zsoldos Árpád, az Irodalmi Rádió vezetője, az írónő Az orvosnők korán halnak című kötetének bemutatója alkalmából. A rendezvény látogatása ingyenes.

Az Irodalmi Rádió hetedik születésnapját a Nyilas Misi házban ünnepli, Miskolcon, december 12-én, délután 14.00 órától. Itt kerül majd sor a 2009-es legjobb szerző és legjobb előadó díjak kiosztására is. A belépő: 1000 Ft-ba kerül.

December 17-én irodalom- és olvasásnépszerűsítő estet tartanak a Miskolci Művészetek Háza kávézójában, Előadja: Kautzky Armand címmel. Az ingyenes rendezvényen a neves színművész közreműködésével kerülnek előadásra az Irodalmi Rádió szerzőinek versei, prózái.

Az eseményekről és az Irodalmi Rádió egyéb programjairól a honlapjukon lehet tájékozódni: www.irodalmiradio.hu.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei