2009. november 22.Kitzinger Szonja
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rácz Zsuzsa új könyve: Nesze Neked Terézanyu!

November 23-án kerül a boltokba Rácz Zsuzsa népszerű könyvének, az Állítsátok meg Terézanyut! folytatása. De senkinek nem kell hétfőig várni, ha szeretne beleolvasni a regénybe: az elmúlt héten minden hétköznap részletek kerültek ki a www.terezanyu.hu honlapra.

Hazánk bestsellerkirálynője, Rácz Zsuzsa az Állítsátok meg Terézanyut! című könyvéből 140 000 példányt adott el, s ezzel hazánk egyik legnépszerűbb írónője lett. Rácz Zsuzsa 1972-ben született Miskolcon. Az ELTE angol és kommunikáció szakának elvégzése után szabadúszó újságíróként és a Petőfi rádió munkatársaként kezdett dolgozni. Később többször pályát változtatott, kipróbálta magát kommunikációs szakemberként, reklámszövegíróként, trénerként. Jelenleg szupervizorként és coachként tevékenykedik, amikor éppen nem ír.

1998-ban jelent meg első riportkötete, a Kábítószeretet, ezt követte 2002-ben az Állítsátok meg Terézanyut! Hét év hallgatás után jelentkezik új könyvével. A november 23-tól kapható Nesze Neked Terézanyu! főhőse ismét Kéki Kata - alias Terézanyu -, a munkanélküli újságíró, aki az első regény után egy csapásra válik ismertté. Ennek a másállapotnak hol mulatságos, hol bizarr kalandjait dolgozza fel a könyv, de van benne munkahelyi és párkapcsolati bénázás is bőven, amit a szerző pimasz humorral, olykor könnyfakasztó érzelmességgel tálal. A párkeresés problematikája mellé érettebb, felnőttebb dilemmák is felsorakoznak szép számmal: a szabad választás, a társadalmi normáknak való megfelelési kényszer, az örökölt családi mintáktól való megszabadulás.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Hópihe 2009-12-26 10:13:50
Nekem a Jézuska hozta a könyvet, tényleg fantasztikus!!! Nem lehet lerakni. Egyszerre elgondolkodtató és szorakoztató! Szvsz. legalább akkora sikerre számíthat, mint az első résznél. NAgyon tetszik, csak ajánlani tudom minenkinek!
nem
regisztrált
renee 2009-11-25 10:48:28
Én is elolvastam, szerintem is nagyon jó könyv. Ennyit nem röhögtem még könyvön, komolyan! Szintén szerettem a terézanyu 1-et is, de ez még annál is jobb könyv!!! szvsz. teljesen filmszerűen van megírva, én is azt gondolom, hogy ebből nagyon jó filmet fognak csinálni. Gratulálok Rácz Zsuzsának, baromi jó könyvet írt!!!!
nem
regisztrált
Anti-Fatehén 2009-11-24 12:39:08
Tegnap megvettem. Éjszaka elolvastam, letehetetlen az új Terézanyu! Mindenkinek csak ajánlani tudom, végig röhögtem és persze párszor sírtam is rajta. Jobb, mint az Állítsátok meg terézanyut! Szerintem ebből jobb film is lesz, mint az előzőből. Kötelező olvasmány!!!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei