2011. március 3.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Grecsó Krisztián Mellettem elférsz című könyvét dedikálja március 4-én

Grecsó Krisztián legújabb regénye, a Mellettem elférsz 2011. február 10-én került a boltok polcaira, és már azóta hihetetlen népszerűségnek örvend. A sorssal, családi rejtélyekkel és az identitás problematikájával egy harmincas éveiben járó férfi töprengésein keresztül ismerkedünk - a Mellettem elférsz az önismeret regénye. Szerzője péntken dedikálja a fővárosban.

2011. március 4-én, pénteken az Europarkban dedikálja Mellettem elférsz című frissen megjelent regényét Grecsó Krisztián. A szerző délután négy órára várja az érdeklődőket a bevásárlóközpont földszintjén felállított pavilonnál, ahol bárkinek megtoldja néhány kedves szóval művét.

A Mellettem elférsz Grecsó Krisztián harmadik regénye, amely a Magvető Kiadó gondozásában látott napvilágot. A kötet főszereplője kitartóan kutatja saját identitását, származását, illetve azt, hogy vajon lesz-e lehetősége változtatni a sorsán, vagy a szülőktől és nagyszülőktől öröklött útról lehetetlenség letérnie.

Grecsó Krisztián 1976-ban született, író, újságíró és költő, jelenleg az Élet és Irodalom próza és esszé rovatának vezetője. Első regénye 2004-ben jelent meg, az Isten hozott című munkát több nyelvre lefordították. A közönségsikert egy évvel később a Pletykaanyu című novelláskötet hozta meg számára, mely második kiadást is megért. 2008-ban került a polcokra Tánciskola című második regénye, amely hasonló sikereket hozott, mint korábbi munkái. Most megjelent, Mellettem elférsz című könyve minden bizonnyal ugyanerre az útra lép.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei