2011. április 4.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Margó - Városi Irodalmi Fesztivál idén első alkalommal Budapesten

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal egy időben, idén először kerül megrendezésre a Margó - Városi Irodalmi Fesztivál, amelyen minden az irodalom körül forog majd, 2011. április 14. és 17. között. Az izgalmas programok Budapest több helyszínén kerülnek megrendezésre.

A Margó - Városi Irodalmi Fesztivál az Európai Unió soros magyar elnökségének kulturális kísérőrendezvényeként valósul meg, párhuzamosan a tizennyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal. A számos budapesti helyszínen, köztük a Műcsarnokban, a Pilvaxban, az Ankerben, és a Corvintetőn rengeteg színes, irodalommal kapcsolatos programmal várják az érdeklődőket a szervezők. A különféle programokon több neves magyar író, költő és művészek is részt vesznek, egyebek mellett találkozhatunk Cserna Szabó Andrással, Grecsó Krisztiánnal, Péterfy Borival, Spiró Györggyel, Tóth Krisztinával, Karafiáth Orsolyával és Háy Jánossal.

A Margó kiemelt programjára április 16-án kerül sor: ekkor rendezik meg az Európai Irodalom Éjszakáját, melynek keretében a kortárs európai irodalom különleges helyszíneken, alternatív előadásmódban jelenik meg, méghozzá a 4-es 6-os villamos vonalán.

Részletes program és bővebb infó: www.margofeszt.hu
Az Európai Irodalom Éjszakájáról: http://europaiirodalomejszakaja.blog.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei