2011. június 12.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bartis Attila estje a Hadik Kávéházban

A foglár szabadságvágya címet viseli a Hadik Irodalmi Szalon júniusi rendezvénye, aminek keretében Juhász Anna, az est háziasszonya Bartis Attilát kérdezi majd életéről és munkáiról. Nem maradhat el a felolvasás sem, valamint a színvonalas zenei kíséret, amit Iván Tímea és Palojtay János szolgáltat.

A Hadik Irodalmi Szalon nem titkolt célja, hogy a neki otthont adó kávéház azonos nevű elődjének hangulatát teremtse újra változatos irodalmi és zenés programokkal. A havonta megtartott összejövetelek számos témát körüljártak már, legutóbb Írok Budapestje címmel a főváros és az irodalom sajátos kapcsolatát tárgyalták neves művészek - többek között Szécsi Noémi és Lukáts Andor - közreműködésével.

Június 15-én nyolcadik alkalommal kerül sor az eseményre, melynek állandó háziasszonya Juhász Anna, a szalon művészeti vezetője. Beszélgetőtársa ezúttal Bartis Attila író, fotográfus lesz, aki saját műveiből olvas fel, valamint életéről és annak meghatározó helyszíneiről is mesél majd. Az est folyamán a szerző köteteinek megvásárlására is lehetőség adódik. A 19:00-kor kezdődő rendezvényt Iván Tímea (hegedű) és Palojtay János (zongora) játéka teszi majd még felejthetetlenebbé.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei