2011. június 22.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Fejős Éva: Helló, London! - Hamarosan a boltokban

Június végén kerül a boltokba Fejős Éva legújabb könyve, a Helló, London!, amely az Ulpius-Ház gondozásában jelenik meg. A népszerű írónő legújabb könyvének hősei ezúttal kénytelenek újragondolni egész életüket - hogy ki mire jut ezután, azt meséli el a Helló, London!

Fejős Éva legújabb regényének hőseiben egy a közös: mindannyian álmodtak maguknak egy életet, amely azonban különböző okokból kifolyólag romba dőltek. A Helló, London! azt meséli el, hogy ezek az emberek miként építik újra összetört álmaikat, és próbálnak meg új életet kezdeni, és eközben hogyan keresztezik egymás útját. Luca egy baleset folytán hat évig feküdt éber kómában, majd miután magához tért, sehogy sem találja a helyét, a régi álmai már a múltba vesznek, és azt sem tudja helyre tenni magában, hogy vajon mi történt pontosan a baleset éjszakáján.

Luca azonban csak a könyv egyik szereplője, rajta kívül még ketten mesélik történetüket az olvasónak, amelyek hasonló izgalmakat ígérnek. Amint az írónő, Fejős Éva fogalmaz: "Kivel ne fordult volna elő, hogy legszívesebben tiszta lappal, elölről kezdett volna mindent? A Helló, London hősei elbuktak, de nem adják fel, és megpróbálják újraálmodni az életüket." A könyvet június végétől vásárolhatják meg az érdeklődők a könyvesboltokban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei