2011. június 26.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Két hét alatt lett listavezető Szalai Vivien Drága kéj című könyve

Mindössze két hét kellett ahhoz, hogy Szalai Vivien második könyve, a Drága kéj az eladási listák élére kerüljön. A magyar luxusprostituált történetének folytatása rövid idő alatt az olvasók kedvencévé vált a legfrissebb adatok szerint. Szalai Vivien elárulta: erőt merít a közönség szeretetéből, és ez írásra sarkallja.

Szofi, a magyar luxusprostituált rejtett, gátlástalan, perverz, vággyal teli világáról mesélt Szalai Vivien első könyvében. A szerkesztő, oknyomozó újságíró igaz történet alapján írt regényével bepillantást engedett a luxusprostituáltak titkos világába. A négy hónapig sikerlistát vezető, bestsellerré vált Hamis gyönyör folytatásában Szofi történetein keresztül lelepleződik, hova járnak napjainkban Dubai helyett a prostituáltak, miként működnek hazánkban az őket áruba bocsájtó ügynökségek, megnyílnak a Madame-ok noteszei. A Drága kéj az első kötet sikerét felülmúlva két hét alatt került több eladási lista élére.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen visszaigazolást kaptam az olvasóktól. A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy Szofi újabb történetei izgalmasak, lebilincselőek és érdekesek. Most már biztos vagyok abban, hogy érdemes volt folytatni a magyar luxusprostituáltak világáról szóló Hamis gyönyört. Örülök, hogy sikeres a Drága kéj, hogy ismét bizalmat szavaztak nekem az olvasók és ezzel erőt adnak az íráshoz a továbbiakban is." - árulta el Szalai Vivien.

A június elején boltokba kerülő Drága kéj még személyesebb lett, hiszen nagyrészt Szofi monológjai mesélik el életének újabb történeteit, kudarcait. A mindenre képes politikusok, szexre éhező világhírű sportolók, háremet vásárló arab sejkek, birtokolni vágyó milliárdosok és mindent elnéző feleségek: mindannyian Szofi elénk táruló világának szereplői. Pénzért vett gyönyör, drága kéj, hiszen mindennek ára van.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei