2012. szeptember 26.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A sötét ötven árnyalata - Szeptember 26-tól a boltokban

2012. szeptember 26-án kerül a boltok polcaira az Ulpius-Ház Kiadó gondozásában E L James trilógiájának második darabja, A sötét ötven árnyalata. Az első rész hihetetlen sikeréből kiindulva valószínűsíthető, hogy a második kötet népszerűsége sem lesz kisebb - a történet ugyanis mindenkit magával ragad, és az ember úgy érzi, muszáj megismernie a végkifejletet.

Nemrégiben jelent meg a trilógia A szürke ötven árnyalata című első darabja, amely egy különös, szokványosnak egyáltalán nem mondható szerelmi történetet mesél el - legalábbis belefog, és aki elkezdte megismerni Anastasia Steel és Christian Grey rendhagyó kapcsolatának történetét, az egészen biztosan tudni akarja majd, hogy hogyan végződik ez a bizarr kaland számukra. Az első kötet vége számtalan kérdést nyitva hagyott, és az olvasó egyértelműen érezhette, hogy itt még nem lehet vége, a két szereplő közti elsöprő szenvedélynek nem lehet egy tollvonással véget vetni. És valóban, a második részben folytatódik a furcsa kapcsolat, új egyezség köttetik, új félelmek bukkannak a felszínre és a múlt is egyre inkább megmutatja magát.

A sötét ötven árnyalata című könyvet 25% kedvezménnyel lehet megrendelni az Ulpius-Ház Kiadó webshopjában, de mindkét eddig megjelent kötet megvásárolható szürke nyakkendős díszcsomagolásban is. A könyv, amelyből világszerte 40 millió példány kelt el, hamarosan a filmvásznon is megkezdi hódító útját: az első rész megfilmesítési jogát már eladták, épp a szereplők kiválasztása zajlik.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei