2009. február 8.Lipták Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szenvedély és Erotika kiállítás a Műhely Kávéházban

Juhász Tibor, a külföldről hazatért magyar festőművész műveinek központi témája a szenvedély és az erotika. Alkotásai mély érzelmeket fejeznek ki, de képei sosem vulgárisak. A kiállítás 2009. február 14-től, két héten keresztül várja az érdeklődőket Székesfehérváron.

Juhász Tibor eddigi pályafutása során sok pozitív visszajelzést kapott, képei főként az északi, és észak-keleti országokban arattak sikert. A kortárs alkotók közül kiemelkedő a témaválasztás és a stílus egyedisége miatt. Képei mély érzelmeket fejeznek ki, de sosem vulgárisak. A jelenlegi kiállítás az idei évben az első, ahol a festőművész bemutatja a 2009-es kollekció első darabját.

Valentin nap egy egész estés program várja a látogatókat a Műhely Kávéházban. Az épület homlokzatán a 2008-as kollekció festményei lesznek kivetítve, az este folyamán fellép Soma Mamagésa, emellett a rendezők bor- és csokoládékóstolóval készülnek.

A február 14-i kiállításmegnyitó a székesfehérvári Műhely Kávéházban várja az érdeklődőket, ahol Soma Mamagésa mond köszöntőt, a vendégeket emellett kulináris kóstolók várják, híres villányi borok és a Bakos marcipán kézi készítésű bon-bonjai és csokoládéi. A kiállítás Soma Triójának koncertjével fejeződik be.

***


Szenvedély és Erotika kiállítás
Helyszín: Műhely Kávéház, Székesfehérvár
Időpont: 2009. február 14. - 28.
Bővebb infó: www.juhasztibor.hu, www.muhelykavehaz.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei