2009. június 6.Piros Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Úton Debrecenbe - "Alkotva jöttek erre a földre"

Úton Debrecenbe - ezzel az egyszerre konkrét és szimbolikus címmel nyílt kiállítás kortárs németországi művészek munkáiból a Debreceni Művelődési Központban. A tárlaton bemutatásra kerülő festmények, grafikák, és fotók június 26-ig várják az érdeklődőket.

Frissebb alkotásokból nem igen nyílt mindeddig teljes kiállítás: zömmel jövetben, Németország, Nyugat-Európa és Debrecen között születtek azok a fotók, grafikák, festmények, az Úton Debrecenbe című kiállítás anyaga, amely 2009. június 4-től 26-ig tekinthető meg a Debreceni Művelődési Központ Mű-Terem Galériájában.

E művek közvetítésével a debreceni származású Márton Enikő képzőművészt és négy német alkotótársát ismerheti meg a nagyközönség - sokoldalú személyiségeket, akik nem csak a képzőművészet tájain barangolnak. Társadalmi, pszichológiai érdeklődésre, segítő szándékra is utalnak szakmai életrajzaik. Akad közöttük szociológuskutató (Dr. Anne Hacket), szociális munkás (Thomas Glatz), szociálpedagógus (Paul Hauf), zenész - basszusgitáros - és stukkátor kézműves mester (Kristof Hauf).

***


Úton Debrecenbe - "Alkotva jöttek erre a földre"
A tárlat június 4-én 17 órakor nyílt a Debreceni Művelődési Központ Mű-Terem Galériájában (Batthyány u. 24.).
A művek hétköznap 10-18 óráig, szombaton 9-13 óra között tekinthetőek meg.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei