2009. november 4.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

CSI: Az interaktív kiállítás a Millenárison

Esténként a távirányító bármely gombját nyomjuk is meg, szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy helyszínelős sorozatra kapcsolunk. Több mint valószínű, hogy épp ujjlenyomatokat rögzítenek, vérnyomokat keresnek, véres cafatokban logó ruhákat, sőt nem ritkán valaha volt embereket vizsgálgatnak. Persze, vannak - nem is kevesen - akinek ez tetszik.

Az ő számukra kötelező program a Millenáris november 7.-én nyíló kiállítása, mely minden érzékszervünkre hatva nyújt betekintést a bűnügyi helyszínelés világába. Az interaktív kiállítás célja a törvényszéki nyomozás folyamatainak bemutatása a kíváncsi amatőrök számára.

Az érdeklődők korábban még sosem látott jeleneteket tekinthetnek meg kedvenc CSI-szereplőikről, valamint igazi helyszínelőkkel és törvényszéki elemzőkkel készült anyagokat is láthatnak. A kiállítás - ismeretterjesztő és szórakoztató műsort valódi szakértők útmutatóival kombinálva - segít megismertetni a látogatókkal a törvényszéki nyomozás fortélyait.


Egy kicsit a bőrükbe bújhatunk


A három bűnügyi helyszín egyikén mindenki próbára teheti önmagát, hiszen - némi segítséggel ugyan - de saját kezűleg lehet bizonyítékot vizsgálgatni és minden olyasmit tenni, amit eddig csak a televízióban láthattunk a már említett sorozatok egyikében.

Elő hát a józan ésszel és gyerünk nyomozni!

***


CSI: Az interaktív kiállítás
A kiállítást 12 éves kornál idősebb látogatók számára állították össze!
Helyszín: Millenáris, Fogadó (G épület)
Időpont: 2009. november 7. - 2010. január 31.
Belépőjegyek: 1250 - 3500 forintig
Bővebb információ: www.millenaris.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei