2010. szeptember 21.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kép A Falon kiállítás - Őszi tárlat a Kertész29 Galériában

Idén júliusban léptek először a nagyközönség elé a többezres online festőművészeti közösség, a Kép A Falon alkotói, október 2. és 16. között pedig második kiállításuk lesz megtekinthető a Kertész utcai galériában, ahol a kilencszáz művész közül ezúttal tíznek nyílik lehetősége bemutatni műveit.

2008-ban indult útjára a www.kepafalon.hu festőművészeti honlap, azzal a céllal, hogy ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítson a festőművészeknek, a művészeti galériáknak, a művészellátó boltoknak, a művészeti kiadványokkal foglalkozó kiadóknak és forgalmazóknak. Az internetes jelenlétnek köszönhetően a festőművészek alkotásai szélesebb közönséghez is eljutnak, ám a nagyfokú érdeklődésnek köszönhetően a közösségnek ebben az évben, immár másodjára arra is lehetősége nyílik, hogy egy tárlat keretében is betekintést nyújtson a művészeti közösség alkotóinak munkájába.

Kiállítás-sorozatuk őszi tárlatára ismét a Kertész 29 Galériában (1073 Budapest, Kertész u. 29.) kerül sor, ahol a közönség Belánszky-Demkó Beáta, Boros Andrea, Csorba Anikó, Kósa Csaba, Nagy Lajos, Nimcsevity Anna, Papp Norbert, Suhaj Zoltán , Szigeti Márta és Zerényi László képeit tekintheti majd meg. A tárlatot október 2-án 18 órai kezdettel Herczeg Zoltán divattervező nyitja meg, és ezután október 16-ig lesz megtekinthető.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei