2012. november 6.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Murder - A gyilkos tárlat Budapesten

Vérfagyasztó kiállítás nyílik 2012. november 16-án Budapesten. A Murder - A gyilkos tárlat a világtörténelem leghírhedtebb gyilkosait és sorozatgyilkosait mutatja be, közel ezer négyzetméteren, és huszonhárom rémisztő szobán keresztül. A kiállítás interaktív, és különleges technikai hatásokkal operál - csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Jövő év májusáig lesz látogatható az a vérfagyasztó tárlat, amely november 16-án nyitja meg kapuit Budapesten, a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában. A Murder - A gyilkos tárlat olyan hírhedt gyilkosokat és teljes történetüket mutatja be, mint Báthory Erzsébet, Vlad Tepes, vagy Hasfelmetsző Jack. A kiállítás szervezői azonban hangsúlyozzák: nem az a cél, hogy kendőzetlenül mutassák meg a durva erőszakot, hanem hogy az egyes esetek minden részletére fény derüljön, mind történelmi, mind társadalmi vonatkozásban, és egyúttal megemlékezzenek az áldozatokról is. Persze a borzalmak, amelyeket a gyilkosok elkövettek, attól még nem válnak kevésbé rettenetessé, hogy esetleg az ember megpróbálja megérteni, mi vezethet valakit odáig, hogy elkövessen egy - vagy több - gyilkosságot.

A tárlaton modern technikai eszközök szolgálják az interaktivitás élményét: 3D-s megjelenítés, ködképernyő, páravetítés, pneomatikus szobamozgatás, professzionális filmes díszletek, mozgatott élethű bábuk és egyedi hangrendszer teszik teljessé, és még átélhetőbbé a kiállítást. A tárlatra csak 16 éven felüliek léphetnek be!

***


Murder - A gyilkos tárlat
Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér, Üvegpalota
Időpont: 2012. november 16. - 2013. május 31.
Jegyár: 3490 Ft
Bővebb infó: www.murder.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Saci 2012-12-01 21:26:03
Ennyi erővel a busz/villamosmegállók állandó szereplőit, a fehérneműket reklámozó plakátokat is el kéne tüntetni, mert "miért pucér a néni?" Az utcákon fetrengő hajléktalanokról nem is beszélve. Nem volt hibátlan a kiállítás, de mindenképpen megérte.
nem
regisztrált
Enikő 2012-11-26 20:50:28
Imádom.
nem
regisztrált
Ruskó Sándor 2012-11-19 21:38:32
Felháborítónak tartom, hogy a várost teleszórták a kiállítás plakátjaival, amelyek nem csak a jó érzésű embereket, de a gyerekeket különösen kiborítják. Iskolák, óvodák környékén is láthatóak a gyerekek lelkivilágát felkavaró reklámok, kikérem magamnak, hogy ne tudjak a gyerekeimmel nyugodtan közlekedni a városban. Az üzlet felülír mindent?!
nem
regisztrált
nasenka 2012-11-15 20:28:03
Nézd meg minden este a tv-t, már hiányzott a továbbképzés. Pont ez kell a ide, szakszerű bűnelkövetés, balfék felderítés, majd csak életben marad valaki a választásokig.
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei