2009. március 31.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hamburgeresnél ünnepelte születésnapját a világhírű zenész

A köztudottan nem nőpárti Elton John eddig leginkább elképesztő öltözködési- és vásárlási szokásairól és minden képzeletet felülmúló partijairól volt híres. Úgy tűnik azonban, hogy a jelenleg tomboló gazdasági válság őt is elérte. Így hát neki is összébb kellett húzni azt a bizonyos nadrágszíjat.

Azonban korántsem arról van szó, hogy az angol zeneipar veteránja nem tudja kifizetni a csekkjeit, vagy már ételre sem telik neki. Mindössze annyi történt, hogy a híresség hatvankettedik születésnapját egy gyorsétteremben ünnepelte.
Persze azért nem a sarki nagy sárga M betűs hamburgerezőbe ült be Sir Elton John, hanem Los Angeles egyik legfelkapottabb éttermébe, a Hamlet-be. A hely már intézménynek számít a városban és Elton az egészet kibérelte az ünnepséghez.
Sőt, nem is ez volt az első alkalom, hogy az énekes betért az étterembe, hiszen ötvenhatodik születésnapját is ott tartotta.


Sir Elton John és élettársa, David Furnish

Elton vendégei között ott volt például az Osbourne família három tagja: Sharon, Ozzy és a lányuk Kelly. Az ünneplő sereghez Cindy Crawford és férje is csatlakozott, akik ajándékokkal megrakodva érkeztek a partira.
Az énekes szemmel láthatóan élvezte a hozzá képest visszafogott estét. A közeli hoteljából sétált át az étterembe, majd amikor rajongói már hatalmas tömegben álltak a bejárat előtt, egy hátsó ajtón visszaszökött nyugodt hotel szobájába.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei