2009. április 1.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Visszatért a Charlie angyalát megtámadó terrorista

Chralie egykor gyönyörű angyalának, Farrah Fawcett-nak minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy a minap mosolyogni tudjon a Los Angeles-i repülőtéren. A törékeny, 62 éves színésznő épp Németországból tért haza, ahol egy- az Egyesült Államokban nem hozzáférhető - onkológiai kezelésen vett részt.

Farrah Fawcett-nél már korábban diagnosztizálták a rákot. Akkor - két éves küzdelem után - úgy tűnt sikerült legyőznie a betegséget. Azonban, ahogyan ő nevezi, a testében lévő terrorista ismét megtámadta szervezetét.
A színésznőt leginkább az 1970-es években futó sorozatból, a Charlie angyalaiból ismeri a közönség. Az akkori piros kalapot és sötét napszemüveget viselő szépség csak árnyéka volt önmagának, mikor tolószékében ülve kitolták a reptérről.
Az elmúlt hónapokat Farrah Fawcett az otthonában, a californiai Burbank-ben töltötte, ahol nagy segítségére volt egykori párja, a 67 éves Ryan O’Neal és persze közös gyermekük, a 24 éves Redmond is édesanyja mellett van.
A színésznő rákkal folytatott küzdelméről egy dokumentumfilm is készül "A Wing And A Prayer" címmel. Annak ellenére, hogy Farrah Fawcett magánügyeként kezeli betegségét, úgy gondolta, hogy a filmmel talán segíteni tud sorstársain.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei