2009. május 14.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Robin Williams viccet csinált a szívműtétből

Jóóóóóó reggelt, Vietnám! Ugye mindenkinek ismerős a mondat? Ugye mindenki látja maga előtt az uniformisba bújt Robin Williamset, aki a vietnami háború közepén csücsülve vidám órákat szerez a harcoló katonáknak? A lázadó lemezlovas óta sok szerepben láthattuk már, némelyik filmjén remekül, némelyiken kevésbé jól szórakozva.

Az 57 éves színész számára azonban az élet még tartogatott egy nehéz szerepet. Nem is olyan régen a komikus észrevette magán, hogy sokszor nehezen kap levegőt. Jól tudta, hogy ez jelentheti azt is, hogy valami probléma van a szívével. Sejtése beigazolódott, így nyolc hete a színész szívműtéten esett át.

Humorát azonban betegsége sem törte meg. Mindenek felett álló jókedvét tegnap a CBS-en futó műsorban, a David Letterman nevével fémjelzett showban is megcsillogtatta. A tegnapi volt Robin Williams első interjúja szívműtétje óta.

- David Lettermannel együtt a cipzáros mellkasúak testvériségének a tagjai vagyunk - viccelődött Williams, a műsorvezető Letterman korábbi bypass műtétjére utalva. - Van egy új szelepem és egy javított. Az új - ami egy tehéné - nagyszerűen működik, sőt még a legelés is jó móka.

Robin Williams töretlen humora és a betegséghez való hozzáállása irigylésre méltó. Ő az élő bizonyíték arra, hogy ha az ember megőrzi a jókedvét, akkor a rossz dolgokon is könnyebben túlteszi magát. A vicces kedvű színészt hamarosan egy új filmben is láthatjuk. Május 22-én kerül mozikba ugyanis a Night at the Museum 2.: Battle of the Smithsonian című film.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei