2010. október 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Celine Dion megszülte ikerfiait szombaton

2010. október 23-án, szombaton délután Celine Dion életet adott ikerfiainak. A 42 éves, ötszörös Grammy-díjas énekesnő és a kicsik is jól vannak, a terhesség küzdelmes és aggodalmakkal teli időszaka immáron a múlté. A babák nevét egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.

Bár Celine Dionnak és férjének, Rene Angelilnek már vagy egy kilenc esztendős kisfia, nagyon régóta szerettek volna még több gyermeket, azonban az énekesnő természetes úton nem tudott teherbe esni. Küzdelmes utat járt végig, és nyíltan beszélt a mesterséges megtermékenyítésről, amelynek most ő is köszönheti ikerfiait.

Tavaly már volt egy sikertelen próbálkozásuk, de nem adták fel, és most felhőtlenül örülhetnek az eredménynek. A babák egy hónappal korábban születtek, mint kellett volna, de szerencsére Celine Dion már a hét elején kórházba vonult, akkor még arról szóltak a hírek, hogy pusztán elővigyázatosságból. Bár a babák egészségesek, néhány napot inkubátorban kell tölteniük, a koraszülés miatt, az énekesnő pedig pihen - mondta el képviselője a People Magazinnak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei