2010. november 3.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Létay Dóra és Józsa Imre a legnagyobb titokban házasodtak össze

A közönség igencsak meglepődött, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Létay Dóra színésznő, akit nemrég még Kukorelly Endre költő oldalán lehetett látni, hozzáment Józsa Imréhez, teljes titokban. A románc már nyáron kezdődött, a közelmúltban pedig kimondták a boldogító igent is.

Bár Józsa Imre, aki humoráról híres a szakmában, és persze ezt a közönségnek is bizonyította már a színpadon, tizenöt évvel idősebb Létay Dóránál. A hírek szerint a pár akkor szeretett egymásba, amikor a József Attila Színház Add kölcsön a feleséged című vígjátékában együtt kezdtek dolgozni. A szerep szerint Józsa Imre egy képviselőt játszik, aki miniszter barátja feleségét "kéri kölcsön" egy nyaralás erejéig, könnyű kitalálni, hogy a feleség szerepében láthatjuk Létay Dórát. Ahogy az már sokszor megesett, a színpadi románc a való életben is szárba szökkent, és most, a házasságban teljesedett ki.

A színésznő utóbbi kapcsolataiba bepillantást engedett a sajtónak, azonban ezek mind rosszul végződtek, talán Józsa Imrével kötött házasságát ezért tartotta mindeddig titokban. Remélhetőleg a titkolózás több szerencsét hoz nekik, és sokáig boldogok lesznek együtt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei