2010. november 24.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

John Travoltának és felségének fia született

John Travolta, a Ponyvaregény és a Grease című filmek sztárja ismét apa lett, negyvennyolc éves felesége, Kelly Preston kedden egy fiúnak adott életet Floridában. A kis Benjamin a színészcsalád harmadik gyermeke, de a legidősebb fiú, Jett 2009-ben elhunyt a Bahamákon egy családi nyaraláson.

John Travolta a kilencvenes évek kultikus sztárja, azóta is népszerű színész, feleségével Kelly Prestonnal 1991-ben kötötte össze az életét, következő évben született első gyermekük Jett, akiről a színész nehezen fogadta el, hogy autista, így óvta a nyilvánosság elől, legtöbbször lánya Ella Beu mutatkozott a szüleivel. A családot 2009-ben tragédia sújtotta, a legidősebb fiú 2009 nyarán megfulladt, a családi nyaraláson epilepsziás rohamot kapott, és nem lehetett megmenteni, a család ekkor ismerte csak el hivatalosan Jett betegségét.

Travolta és felesége akkor kezdett tervezni még egy gyermeket, akár mesterséges megtermékenyítéssel, hogy enyhítse az űrt. November 23-án Kedden született meg a színészcsalád legfiatalabb gyermeke Floridában, Kelly Preston negyvennyolc évesen ismét anya lehetett, a fiút Benjaminnak keresztelték, és Travolta hangsúlyozta, hogy az édesanya és a kis Benjamin Travolta is makkegészséges, és jól van. Természetesen mindenki nagyon boldog, Ella valóságos extázisban van, nyilatkozta a színész.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei