2011. január 5.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Harrison Fordék négy nap alatt döntöttek az esküvőről

Nem sokat cicózott Harrison Ford és Calista Flockhart, amikor eszükbe jutott, hogy hét év együttélés után nem ártana már összeházasodni. Az esküvő nem csak gyors, szerény is volt: csak az új-mexikói kormányzó, annak felesége, valamint az ifjú pár fogadott fia, Liam vett részt rajta. Erről most nyilatkoztak egy londoni lapnak.

Az ötlet megszületése után négy nap alatt eldöntötték, hogy új-mexikói Santa Fében mondják ki egymásnak a boldogító igent, és azért pont ott, Ford éppen a város közelében forgatta a Cowboyok és űrlények című filmet. - Reggel lezuhanyoztam, aztán férjhez mentem, Harrison rohant vissza dolgozni, nekem meg olyan mázlim volt, hogy pont visszaértem a szállodába a Los Angelers Lakers meccsére - meséli ártatlanul Flochart.

Az esküvő nem csak gyors, szerény is volt: csak az új-mexikói kormányzó, annak felesége, valamint az ifjú pár fogadott fia, Liam vett részt rajta.

A Cowboyok és űrlényekben Ford egy vadnyugati városka kiskirályát alakítja, akinek még ellenségeivel is össze kell fognia, amikor földönkívüliek támadják meg a települést.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
teodor 2011-01-06 15:22:18
Arany, ha megfigyled a cikk elejét, láthatod, hogy az aktualitást az adja, hogy "erről most nyilatkoztak egy londoni lapnak". Tehát senki nem mondta, hogy ez most történt, és a cím sem utal erre. Nem muszáj mindig rosszindulattal közelíteni mindenhez.

Csatlakozott:

2007-10-05

Írt kommentek:

15 db

Pákozdi Dávid 2011-01-06 15:20:31
Kedves Arany,

a hírt sajtópartnerünktől kaptuk, az apropóját pedig Harrison Ford egy most készült angliai interjúja adja, amelyben elmesélte a fenti történetet is. Valószínűleg sokan nem olvastak még erről, bízom benne, hogy Ön a korábbi értesülés ellenére sem csalódott nagyot és legközelebb is olvas minket.

Kedves punktum,

köszönjük a védő szavakat, de kérem, a személyeskedést hagyjuk az ajtón kívül.
nem
regisztrált
Arany 2011-01-06 13:32:54
Hogy ki a primitív? Mindenki magát igazolja azzal, ahogyan megnyilvánul.
Azt írod, ha nem tetszik valami, nem kell elolvasni. Honnan tudjam, hogy tetszik-e, amíg el nem olvasom?
Nem tudom, neked mi a fröcsögés, én egyszerűen egy tényt közöltem, miszerint ez a hír 2010. nyarán látott napvilágot, ezért nem értem, hogy kerülhetett a friss, érdekes hírek közé.
Az ország pedig az olyanok miatt tart itt, akik úgy írják a cikkeket, hogy nem járnak utána, mennyire igaz, mennyire hiteles, amit leírnak. No meg azok miatt is, akik úgy értékelnek egy cikket, hogy el sem olvassák, mert ránézésre meg tudják állapítani, hogy jó vagy nem.
nem
regisztrált
punktum 2011-01-05 21:40:29
Tévedsz kisbogaram, nekem semmi bajom a kritikával. Sőt, engem ez a hír nem igazán érdekel, azért néztem meg, mert kedvelem Fordot. De te egy elég primitív majom lehetsz, hogy leállsz itt fröcsögni. Az ilyenek miatt tart itt ez az ország. Tudod, ha valami nem tetszik, nem kell elolvasni. Én általában így teszek, próbáld meg te is.
nem
regisztrált
Arany 2011-01-05 21:24:55
Lehet, hogy te nem bírod a kritikát, de friss hírként eladni egy féléves sztorit eléggé durva.
nem
regisztrált
punktum 2011-01-05 19:15:46
És téged ez mit zavar? Nem bírom az ilyen kössünkmábele féle embereket !!!
nem
regisztrált
Arany 2011-01-05 17:10:18
Nos igen, ez az esküvő a nyáron történt. Mi ebben a hír most, 2011-ben?
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei