2011. november 18.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Demi Moore bejelentette: elválik férjétől, Ashton Kutcher-től

A népszerű színésznő, Demi Moore fontos bejelentésre szánta el magát: nyilvánosságra hozta, hogy nem kíván tovább együtt élni harminchárom éves párjával, Ashton Kutcherrel, ezért beadta a válókeresetet. A pár hat esztendeig volt együtt, most azonban úgy érzik, nem képesek tovább együtt élni - adta hírül az MTI.

Nem lehet könnyű Demi Moore-nak szembenézni vele, hogy immáron harmadik házassága megy tönkre: először Freddy Moore rock-zenésszel, később pedig Bruce Willis színésszel kötött frigye fulladt kudarcba, most pedig vége harmadik házasságának is, melyet Ashton Kutcherrel kötött hat évvel ezelőtt. A házasság kapcsán már akkor is sokat pletykáltak, miszerint a színésznő javára fennálló tizenöt esztendős korkülönbség előbb-utóbb kiütközik majd - és így is lett, bár a pár konkrét indoklást egyáltalán nem közölt.

Demi Moore titokzatosan csak ennyit közölt: "Nőként, anyaként és feleségként bizonyos értékeket és fogadalmakat szentnek tartok és úgy döntöttem, hogy ebben a szellemben kívánom folytatni az életemet.", míg Kutcher pedig csak annyit írt a Twitteren: "Örökké nagy becsben fogom tartani azt az időt, amit Demivel töltöttem el. A házasság a világ egyik legnehezebb dolga, amely sajnos néha kudarcot vall." Így tehát véget ért a románc, hogy ki milyen irányba folytatja majd életét, azt egyelőre nem lehet tudni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei