2012. május 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

John Travoltát több férfi is szexuális zaklatással vádolja

Sorra bukkannak fel férfiak, akik szexuális zaklatással vádolják John Travoltát. Korábban egy masszőr már be is perelte emiatt a színészt, most pedig egy másik jelentkezett, aki névvel és arccal is vállalja állítását, miszerint John Travolta megkörnyékezte őt.

A botrány már korábban kirobbant, mikor egy masszőr azt állította, hogy egy exkluzív hotelben masszírozta éppen John Travoltát, mikor a színész szexuális aktust kezdeményezett. Később azonban Travolta minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy a vádlója szerinti időpontban, január 16-án nem is tartózkodott Kaliforniában. De hiába hihette Travolta, hogy fellélegezhet: újabb vádlók kerültek elő, akik közül az egyik már névvel és arccal is vállalja a történetét.

A férfit Fabian Zanzinak hívják, és elmondása szerint az eset még 2009-ben történt, mikor egy luxushajón dolgozott a VIP vendégek masszőreként. Állítása szerint John Travolta igen komoly összeget, 12.000 dollárt ajánlott neki a szexért, azonban ő ezt elutasította. Travolta egyelőre még nem reagált az újabb vádakra, de mindenesetre felmerülhet a kérdés, hogy ha az eset három évvel ezelőtt történt, vajon miért várt eddig a masszőr, hogy megvádolja a színészt? Valószínűleg ebből az ügyből is per lesz, de ha tisztázza is magát John Travolta, az egész hercehurca igen rossz hatással lehet karrierjére.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei