2012. május 17.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

John Travolta egyik vádlója visszalépett - Tisztázódhat a színész?

John Travolta fellélegezhet - legalábbis részben -, fordulat következett be ugyanis bírósági ügyében: az egyik férfi, aki szexuális zaklatással vádolta a színészt, elállt a pertől, ugyanis megdönthetetlen bizonyítékok voltak rá, hogy az általa megjelölt időpontban Travolta máshol tartózkodott.

Mint arról már hírt adtunk, John Travoltát több férfi is megvádolta, méghozzá nem kevesebbel, mint szexuális zaklatással. A színész, bár nevetségesnek nevezte a vádakat, mégis arra kényszerült, hogy bíróság előtt bizonyítsa igazát. Most úgy tűnik, legalább az egyik akadályt legyőzte: az egyik férfi, aki azt állította, januárban egy Beverly Hills-i szállodában környékezte meg a színész, visszalépett a pertől. A névtelenséget kérő masszőr azért vonta vissza keresetét, mert John Travolta és ügyvédje minden kétséget kizáróan, számlákkal és fotókkal bizonyították, hogy a színész a megjelölt időpontban New Yorkban tartózkodott.

Travolta azért még nem egészen könnyebbülhet meg, ugyanis nem ez a férfi volt az egyetlen, aki szexuális zaklatással vádolja. Ügyvédje határozottan állítja: a vádak teljesen abszurdak, és ahogy az első esetben is, úgy a többinél is be fogják bizonyítani, hogy szemen szedett hazugság, amit a masszőrök állítanak. Amennyiben ez sikerül, további kérdés marad, hogy hosszútávon milyen hatással lesz John Travolta karrierjére a sok vádaskodás.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei