2009. június 10.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Dumavölgy - A stand up comedy mesterei élőben

Többek között Badár Sándor és Szőke András is ott lesz az idei Dumavölgyben. A 2009. július 24-től augusztus 2-ig tartó rendezvényen a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub sztárjai lépnek színpadra Nagyvázsonyban a magyar humorcsatorna támogatásával.

Idén nyáron is megrendezi Nagyvázsony Község Önkormányzata és a Dumaszínház a Dumavölgy-Humorvár eseménysorozatát, amelynek fő támogatója a Comedy Central humorcsatorna. A tíznapos fesztiválon a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub című stand-up műsor humoristáival találkozhat a közönség szinte érintésnyi távolságból, a Kinizsi vár mellett.

A tavalyi hagyományteremtő rendezvény, amely szolid nyereséggel és rendkívüli közönségsikerrel zárult, immár mint hagyományos "humorfieszta" vág neki a második évnek. A rendezvény idén is a tavalyi konstrukcióban valósul meg. Az esetleges nyereség egy részét az önkormányzat kapja, míg a veszteség kockázatát a Dumaszínház viseli.

Ezen kívül a helyi lakosok a regisztrációt követően jelképes áron juthatnak hozzá az intenzív humorbevitelhez július 24. és augusztus 2. között. A rendezvény a Művészetek Völgye lángjának szikráit viszi tovább, hiszen a Völgytornác rendezvény keretein belül teljesedik ki, szökken virágba.A színpadon többek között Badár Sándor, Szőke András, Beliczai Balázs, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Aranyosi Péter, Litkai Gergely, Lorán Barnabás sem alfabetikus, sem fontossági sorrendben, és sokan mások.

További információ a www.dumaszinhaz.hu és a www.nagyvazsony.hu oldalon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei