2009. november 28.Veréb Kata
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hétfőtől Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszt

Örülhetnek a hallhatók, hiszen Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János visszatér az éterbe november 30-án. A három már jól ismert és nagy szeretetnek örvendő hang hétfőn reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en.

Ugyanaz a frekvencia, ismert műsorvezetők és műsorelemek, a megszokott stílus és hangzásvilág - új rádió és új műsorcím. Röviden így foglalhatnánk össze azt a műsort, amely november 30-án indul a Class FM reggeli műsorsávjában. A fiúk ígérik, hétfőtől újra hozzák a formájukat, és nevetésre bírják a hallgatókat.

"Bár jól esett egy kis pihenés, már hiányzott is a rádiózás. Örülök, hogy visszatérhetünk, és hogy ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen a visszajelzések alapján a hallgatók is ezt várják tőlünk. Mi pedig legalább annyira számítunk rájuk, mint ők ránk" - mondta Sebestyén Balázs, aki kollégáival az elmúlt napokat a műsorelemek véglegesítésével és az új műsorcímről való ötleteléssel töltötte. Végül közösen úgy határoztak, bevonják a hallgatóikat a döntésekbe, velük közösen választják majd ki az ébresztőműsor új címét.

A srácok legfontosabbnak természetesen továbbra is azt tartják, hogy a hallgatókat maximálisan kiszolgálják és ígérik, hozzák a megszokott formájukat, önmagukat adják majd, ahogy ezt eddig is tették: "A könnyed, ám igényes szórakoztatást tűztük a zászlónkra, és továbbra is minden nap azon dolgozunk, hogy a mi szeretett hallgatóinknak kellemesen induljon a napjuk" - mondta Rákóczi Ferenc.

A műsorvezetők egyöntetűen állítják, nem szeretnének nagy változásokat, céljuk, hogy folytassák azt, amit közel egy éve együtt elkezdtek, és amelyről az egyre javuló adatok is bizonyították, hogy tetszik a hallgatóknak.

"A Pirítósnak nem azért lett vége, mert elavult volna, így a műsorelemeket szinte egy az egyben visszük tovább. Természetesen kisebb újítások lesznek, hiszen egyébként is folyamatosan frissítjük a műsort, de a jól bevált és közkedvelt elemek, mint pl. a Told át a házit, vagy Pákó rovata biztosan maradni fog." - mondta el Vadon János, aki két közkedvelt rádiós kollégájával közösen hétfőtől újult erővel ébreszti a hallgatókat a Class FM-en.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei