2009. december 3.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkban

Idén Mikulásra készülnek még a vonatok is: december ötödikén egy különleges utazásra lesz lehetőség Vasúttörténeti Parkban, ahol ezúttal nem csak vonatkozni lehet majd, hanem találkozni is a Télapóval, de lesznek ajándékcsomagok és a hangulat fokozására egy zenés műsor is.

A Vasúttörténeti Park idén ötvözött két külön-külön is izgalmas programot, az egyedülállónak számító nosztalgia vonatozást, és minden gyerek kedvencét a Mikulást ötvözte. December ötödikén kilenc negyvenkor és tizenkettő negyvenkor elindul a Nyugati Pályaudvarról a Télapó Expressz. A vonat az alkalomhoz illően Mikulásnak van álcázva, a gőzmozdony orráról a jól ismer, piros, bojtos sapkás szakállas bácsi mosolyog a vendégekre.

A szerelvény úti célja a Vasúttörténeti Parkba, ahol az igazi Télapóra is számíthatnak az utasok. A türelmetlen várakozást megkönnyítheti, hogy közben szabadon bejárható a múzeum - a belépő benne van a jegyárban - meg lehet csodálni a vonatokat, maketteket és ki lehet próbálni a szórakozási lehetőségeket, a mozdonyvezetést, a hajtányozást. Akinek ez kevés vagy kevéssé izgalmas, azt Farkasházi Réka Samunadrág című műsora szórakoztatja.

A legszebb gyerekeknek szóló versekből készült összeállítást modern, mégis a legkisebbek számára is élvezhető hangszereléssel adja elő, melyet ezúttal kiegészít kifejezetten a karácsonyhoz és a mikuláshoz kapcsolódó dalokkal is. Ezért az egész családnak élvezhető program a Télapó Expressz, mivel amíg a nagyobbak és az apukák bóklászhatnak a Vasúttörténeti parkban, az apróságok Réka dalaira énekelnek és táncolnak. A fénypont természetesen az Északi sark urának, a Télapónak a megérkezése, aki mindenkinek hoz ajándékot, és remélhetőleg inkább csokit, mint virgácsot. Csak legyen ott sok jó gyerek.

***


Port.hu Télapó Expressz
Hely: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.
Idő: 2009. december 5.10:40, 12:40
Jegyár: 1.980 Ft
További információ: www.vasuttortenetipark.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei