2010. október 13.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Péntek estére tette át a TV2 a Megasztárt

Hetek óta kapcsolgat a magyar tévénéző szombat esténként a két legnagyobb kereskedelmi csatorna között, ahol eddig párhuzamosan futott a két zenés tehetségkutató műsor a Megasztár és az X-faktor. Tekintettel választani kényszerülő nézőkre TV2 megoldani látszik a problémát, a Megasztár ezentúl péntek esténként látható.

A zenés tehetségkutató műsorok hétről hétre szombat esténként több millió magyart szögeznek a televíziók elé, legtöbben kapcsolgatva a Megasztár és az X-faktor között. A helyzet fórumokon és különböző médiumokban már hetek óta közbeszéd tárgya volt, mert a nézőket választásra kényszerítette.

A megoldás ellen kifakadt a Megasztár zsűrije, Friderikusz Sándor is ráadásul elő adásban, sajnálva azokat, akik a másik tehetségkutató műsort nézték. A kijelentése után a kérésére több, mint százezer támogató emailt kapott. Bár semmilyen műsorszolgáltató törvény nem tiltja az egy időben sugárzott két hasonló műsort, a TV2 vezetősége október 11-én összeült, majd programigazgató bejelentette, hogy az átszervezések eredményeként ezentúl a Megasztárt pénteken 20:40 perctől sugározzák, mondván "így még több néző élvezheti majd a döntőbe jutott tehetségek produkcióit."

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei