2010. november 21.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Little Winter Art Market - Művészetet karácsonyra!

Izgalmas ötlete támadt Juhász Tibor festőművésznek és feleségének: egy olyan karácsonyi vásárt szerettek volna, amelyen fiatal és idősebb művészek kínálják munkáikat a vásárlóknak, méghozzá diszkont árakon. Az ötlet Little Winter Art Market néven, Székesfehérvár belvárosában valósul meg.

December 3. és 23. között várják az érdeklődőket Székesfehérváron, a Műhely Kávéház belső kertjében, itt kerül ugyanis megrendezésre idén először a rendhagyó karácsonyi vásár, a Little Winter Art Market. A kezdeményezés Juhász Tibor festőművésztől és feleségétől származik, lényege pedig, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson a fiatal művészeknek és designereknek, úgy, hogy mindemellett a hagyományos kézműves termékeket is megtalálja a vásárló - ráadásul mindezt minél olcsóbban. Így amellett, hogy az ember egyedi ajándékot tehet a fa alá, a művészeket is támogatja.

Péntekenként bolhapiac várja az érdeklődőket, amely a "Szerezz pénzt karácsonyra, add el régi cuccaid" nevet kapta, és amelyen bárki szabadon árulhatja megunt dolgait. A szombatok pedig a Diszkont Művészeti Bazár jegyében telnek, amelyen, ahogy a vásár megálmodója, Juhász Tibor fogalmazott: "Szeretnénk bemutatni egy széles palettát, az elismert kézművesektől a új generációig, fiatal művészeknek, kézműveseknek, designereknek, lehetőséget adni a bemutatkozásukra. Helypénz nincs, tehát bárki jöhet, a lényeg, hogy igazi karácsonyi kavalkád legyen."

***


Little Winter Art Market
Helyszín: Székesfehérvár, Műhely kávéház, Ady E. 11.
Diszkont Művészeti Bazár: 2010. dec. 4, 11, 18, 23 (11 órától estig)
Bolhapiac: 2010. dec. 3, 10, 17, 22 (11-től zárásig)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei