2011. március 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Takács Nicolas lett a Víz Jószolgálati Nagykövete

Az X-Faktor döntősét, Takács Nicolast választották a Víz Jószolgálati Nagykövetének március 22-én. Ettől számított egy évig fontos feladatokat lát majd el az énekes a környezetvédelem kapcsán, illetve arra ösztönzi majd a lakosságot, hogy igyanak több csapvizet.

Idén választották meg először a Víz Jószolgálati Nagykövetét, méghozzá Takács Nicolas személyében, akinek ezentúl egy éven át kell majd azon munkálkodnia, hogy az emberek megértsék, milyen fontos a környezet, és vizeink védelme, illetve azért is kampányol majd az énekes, hogy mindenki napi szinten fogyasszon csapvizet, amely Magyarországon majdnem mindenhol kiváló minőségű.

A különleges kinevezést stílusosan a Duna alatt, a Visegrád és Nagymaros városát összekötő Közműalagútban adták át tegnap. Gombás Ernő, a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. titkársági osztályvezetője elmondta, miért választották az X-Faktor énekesét: "Nicolas (...) zenéjén keresztül hidat teremthet a Duna két partján található városokban élő szlovák és magyar állampolgárok között. Általa közvetített üzeneteink a Duna mentén élő két nemzethez egyaránt eljuthatnak."

Mostantól kezdve a tervek szerint évente más viselheti majd a Víz Jószolgálati Nagyköveti címet, amellyel az is együtt jár, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az ivóvíz kincs, amelyet nagyon meg kell becsülnünk.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei