2012. szeptember 29.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kulturális rendezvénnyel ünnepli születésnapját a Down Alapítvány

Huszadik születésnapját ünnepli október 4-én a Down Alapítvány. A jeles alkalomból egész napos, ingyenes kulturális programot tartanak a Körcsarnokban, amelynek célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kromoszóma-rendellenességgel született, és ép embereket.

A különleges nap első felében kézműves foglalkozások, sportversenyek, ügyességi játékok várják a látogatókat, és bemutatnak egy Down-osok hétköznapjairól szóló fotókiállítást is. Fellép az 1998-ban alakult Baltazár Színház, amely az egyedüli értelmi sérült színészekből álló hivatásos társulat, valamint a Parafónia és a Nemadomfel zenekar. Az érdeklődők szakmai konferenciákon is részt vehetnek.

Délután fél 6-kor érkeznek a sztárok, akik együtt énekelnek majd a Down-szindrómásokkal. A főszervező Várkonyi Attila mellett színpadra lép Rúzsa Magdi, Stohl András, Kozma Orsi, Kiki, Zoltán Erika, Nagy Adri, Katona Klári, Dukai Regina és Gergő, Müller Attila, Kefír, Szekeres Pál, Martinek János, Fábián László és még sokan mások. A dalos produkción kívül az Apollo 23 és a Rippel-fivérek műsorát élvezheti a közönség. Este 8-tól Dj Dominique zenél, akihez egy-egy szám erejéig meglepetésvendégek is csatlakoznak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei