2012. december 6.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tetoválók Éjszakája 2012 - Egy különleges program az év végére

A PeCsa Music Hall ad otthont annak a különleges rendezvénynek, amely hazai viszonylatban rendhagyó módon a tetoválóknak nyújt bemutatkozási lehetőséget. A Tetoválók Éjszakáján a szerencsések még ingyen tetoválást is nyerhetnek a szakma legelismertebb képviselőitől, és természetesen mindehhez zenei kíséretben sem lesz hiány.

Míg a tetoválószakma legelismertebb tagjai ingyen tetkókat sorsolnak ki és varrnak fel az érvényes jeggyel érkező szerencsésekre, addig a színpadon olyan zenekarok lépnek fel, mint a Hooligans, a Blind Myself, a The Grenma, a Till We Drop, és itt tartja legújabb lemezének bemutató koncertjét Ganxsta Zolee és a Kartel. Emellett ifjabb, még kevésbé ismert bandák is bemutatkoznak, így például a New Seed 55 és a Dorothy. Eközben a tetoválók beszélgetnek a látogatókkal, válaszolnak esetlegesen felmerülő kérdéseikre, tanácsokat adnak, és beszélnek a szakmájukról is, illetve a szerencséseknek, akik ingyen tetoválást nyernek, el is készítik az új testdíszeket. A fesztivál a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE), a Tat2 Max Magazin, valamint a Phoenix Music Hungary szervezésében kerül megrendezésre.

Résztvevő tetoválók: Adamik Erik (Locomotive Tattoo), Alattyáni István "Tyutyu" (Tyutyu Tattoo), Bélteczky Zsófia (Invictus Tattoo), Boncz Imre (Boncz Tattoo), Borbás Róbert (Dark Art Tattoo), Czirok Róbert (Zöld Leguán Tattoo), Debreczeni Gábor "Deby", Fortágh István (Fortágh Tattoo), Gombos László (Stingers Tattoo), Halász Mátyás "Csiga" (Dark Art Tattoo), Hegedűs-Szilágyi Karina (Vato Loco Tattoo), Hercskó Roland (Pain Art Tattoo), Ikits Tamás (Grinning Fool Tattoo), Jelencsik Gábor "Jelo" (Dark Art Tattoo), Juhász Csilla "Csicsi" (Dr.Ink Tattoo), Kalocsa Dóra "Sid" (Dr. Ink Tattoo), Károlyi József ?Roxy" (Swastika Tattoo), Kőszegi Szabolcs (Retro Dragon Tattoo), Lampert László, Mészáros Zoltán (Nails Tattoo), Misinszki Zoltán (Vato Loco Tattoo), Müllner Csaba, Nyári Tamás (Shock Ink Tattoo), Oravecz Szabolcs (Perfect Chaos Tattoo), Ottlecz Géza "Mo" (New Heritage Tattoo), Simon Zsófia (Tyutyu Tattoo), Szabó Ádám (Locomotive Tattoo), Szilvási Gyula (Invictus Tattoo), Török József (Magus Tattoo), Virág Károly (Dr. Ink Tattoo).

A fesztiválra jegyek elővételben 2500 Ft-ért, a helyszínen 3000 Ft-ért válthatók.

***


Tetoválók Éjszakája 2012
Helyszín: PeCsa Music Hall
Időpont: 2012. december 29. 15:30-tól

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei