2012. december 13.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Patron - Karácsonyi vásár az FKSE tagjainak munkáiból

Patron címmel, december 14. és 21. között, a Stúdió Galériában rendezi meg karácsonyi vásárát a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület (FKSE). A junior és senior tagok munkáit bemutató esemény célja, hogy a szélesebb közönség számára is elérhetővé tegye az ifjú alkotók által készített, különleges műtárgyakat.

A Patron látogatói több tucat fiatal változatos műfajú és témájú művei közül válogathatnak majd, amelyek között pár ezer forintért megszerezhető darabok is lesznek, bizonyítva, hogy a művészethez nem csak egy szűk kör juthat hozzá. Az eseményt a József Attila Körrel (JAK) való együttműködés keretében kortárs irodalmi vásár és felolvasóest kíséri, melyen külön standot kapnak a résztvevő írók, költők eredeti kéziratai, azok fakszimile másolatai, illetve nyomtatott verziói. Utóbbiakból a képzőművészek és irodalmárok által tervezett borítóval ellátott, egyedi antológiát lehet összeállítani, amely karácsonyi ajándéknak is kiváló.

A meghívott alkotók személyes, hozzájuk vagy művészetükhöz különösen kötődő tárgyaiból a december 18-án, 19 órakor sorra kerülő felolvasóesten árverést tartanak. A relikviákhoz rendhagyó "certifikáció", azaz kísérőlevél is tartozik majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei