2010. február 14.Szilágyi Marcsi
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ígéretek 2 - Hamarosan megjelenik a Garbo Kiadó új antológiája

A Garbo Kiadó elsősorban kortárs szépirodalmi művek kiadását részesíti előnyben. Ennek érdekében Irodalmi pályázatot ír ki, melyre képzettségre, korra és nemre való tekintet nélkül bárki beküldheti novelláit és verseit. Februárban már a második antológiájuk lát napvilágot Ígéretek 2 címmel.

2009-ben, a nyertes pályaművekből elkészült Ígéretek című antológia a könyvhétre jelent meg. Ebben a kötetben negyvenkét szerző mutatta be magát és írását. A szerzők között szerepel kisgyermek, és háborúkat megjárt katona. A szerzők többségének ez első, papíron megjelenő írása, de vannak köztük több kötettel rendelkező írók is. A megjelent válogatás nem várt, csak remélt gyorsasággal fogyott.

Az antológia sikerén felbuzdulva a Kiadó folyamatossá tette a pályázati határidőt, és idén februárban megjelenik az Ígéretek sorozat 2. kötete. Ebben ötvenhat szerző mutatkozik be, jobbnál-jobb írásokkal. Közöttük többen már az előző antológiában is megjelentek, de az eddig ismeretlenek sem maradnak le mögöttük.

A harmadik kötetet a tavaszi Ünnepi Könyvhétre tervezik megjelentetni. Részletek: www.garbokiado.hu

A Garbo Kiadó nem csak a kötetben ad megjelenési lehetőséget a szerzőknek, hanem a Lilaköd irodalmi kávéházában dedikálásokat, szerzői esteket, képzéseket, továbbképzéseket tart.

Az Ígéretek 2 antológiának 4 könyvbemutatót szervez a Kiadó a Lilaköd Könyveskávézóban (XIII. Tátra utca 22): február 25. és 26. 18:30 óra, február 28. és március 6. 15 óra, melyekre szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt.

A két kötet bebizonyítja mindenki számára, hogy vannak Magyarországon és környékén kortárs próza- és versírók, akiknek született tehetségét már most érdemes megmutatni, továbbképzésükkel foglalkozni kell.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei