2009. október 14.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szabó Gyula kórházban fekszik agyhártyagyulladással

Még magunkhoz sem tértünk, még talán fel sem fogtuk teljesen, hogy Bujtor István nincs többé. Most azonban ismét szörnyű hírrel kell szembenéznünk: Szabó Gyula, a Nemzet Színésze, vasárnap óta életveszélyes állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán.

Amit egyelőre biztosan tudni lehet, az mindössze annyi, hogy a 79 éves művész már a múlt hét folyamán is többször panaszkodott arra, hogy nem érzi jól magát. A felírt gyógyszerek hatására sem érezte azonban jobban magát és vasárnap délután a felesége úgy döntött, hogy mentőt hív hozzá. Ekkor szállították kórházba, ahol az orvosok a vizsgálatok után agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nála. Szabó Gyula állapota olyannyira válságos, hogy napok óta mélyaltatásban tartják. A hírek szerint állapotát sikerült stabilizálni, azonban ez még nem elegendő ok a bizakodásra.

A Dr. Bubó hangjaként is ismert Kossuth- és kétszeres Jászai Mari díjas művészért, Szabó Gyuláért most egy ország aggódik. Ha mást nem is tehetünk felépüléséért, akkor legalább mondjunk el egy imát, ahogy azt családja is kérte.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
jerrynostro 2009-10-15 09:18:59
Jobbulást kívánok a művészúrnak.
Nagyon tisztelem és becsülöm, mint színészt.
Az egyik kedvencem.
Nagyon remélem, hogy felépül és még sokáig közöttünk lesz.
Bízom benne, hogy meg fog gyógyulni.
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei