2010. szeptember 24.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nicole Kidman fiatal színészpalántát mentorál új szerepében

2011 őszén ismét a Broadway színpadán lesz látható Nicole Kidman, aki korábban nagy sikerrel debütált New Yorkban A kék szoba (The Blue Room) című előadásban. Az Oscar-díjas színésznő ezúttal egy Tenesse Williams drámában, a Sweet Bird of Youth-ban, azaz Az ifjúság édes madarában lesz látható.

Viszonylag későn, 1998-ban láthatták először nézők Nicole Kidmant színpadon, de akkor aztán nem is akárhogyan, hiszen a Sam Mendes rendezte darabban a színésznő meztelenre vetkőzött. Ám nemcsak emiatt volt nagy visszhangja az előadásnak, hanem azért is, mert a kritikusok egyöntetűen jónak ítélték benne a színésznő alakítását. Nicole Kidman, talán az egyre kevésbé magasztaló filmes kritikák miatt, most ismét úgy döntött, ismét szerepet vállal egy színdarabban.

A 43 éves színésznő Tennessee Williams egyik legnépszerűbb drámájának főszerepében lesz látható, és csakúgy, mint előző színházi produkciója esetében, ezúttal is a csábító nő figuráját játssza majd. Az ifjúság édes madarában Kidman egy idősödő színésznő szerepében lesz látható, aki egy fiatal fiúval folytat viszonyt, akiről nem sejti, hogy csak kihasználja őt, hogy általa bekerülhessen a filmiparba. A színműből egyébként film is készült 1962-ben, amelyben az ifjú Paul Newman játszotta a férfi főszerepet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei