2010. november 20.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bálaszínház épül a szegedi Dóm téren

Ezer bála szalmából áll majd az a különleges színház, amelyet a szegedi Dóm téren állítanak fel, és egészen karácsonyig várja a látogatókat. Amennyiben az időjárás megengedi, a munkálatok holnap elkezdődnek, és a bálaszínház november 26-tól várja az érdeklődőket.

Több, mint száz kulturális programon vehetnek részt a Szegedre látogatók november 26-tól december 22-ig, ráadásul ezt a több, mint ezer bála szalmából épülő színház falai között tehetik. A különös építmény a Dóm Téri Advent elnevezésű, immár tizenegyedik éve megrendezésre kerülő rendezvény keretein belül épül fel.

A téren nem csak a bálaszínház okoz majd örömöt a látogatóknak, a karácsonyi hangulat a kézművesvásárral és a tér közepén égő tűzzel lesz teljes. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre is, így a kézműves termékek gazdag választéka várja majd az érdeklődőket. A gyerekeknek különféle programokkal készülnek, délutánonként mesejáékokon szórakozhatnak, kedvükre bolyonghatnak a bálalabirintusban, csütörtökönként pedig baba-mesedélutánra várják a 4 év alattiakat. Az esti programok inkább a felnőttekhez szólnak: folk, underground, világzenei, és rockbandák muzsikálnak majd a színpadon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei